Зелените малко са подранили с еуфорията.  Така лидерът на НФСБ

...
Зелените малко са подранили с еуфорията.  Така лидерът на НФСБ
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Зелените са подранили с еуфорията за Пирин

Зелените малко са подранили с еуфорията. 

Така водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява вчерашното решение на Върховен административен съд за анулация на проекта за " Пирин ", което бе признато като победа от зелените организации, по Българска национална телевизия. По думите му е зачеркнат цялостен район - югоизточният, където хората се изхранват от туризъм. 

За този район е значимо да има втори, трети, пети въжен превоз, безапелационен бе Симеонов. Той се разгласи за промана на закона за горите, който не разрешава построяването на спортни уреди без смяна на предназначението. Цяла България пъшка под игото на този закон, разгласи Симеонов. Според него текстовете са написани под " масирания диктат на същата тази група към Тома Белев ". Той изясни, че България е единствената страна в Европейски Съюз, която има над 30% предпазени територии, до момента в който в другите страни те са към 10%. 

Това значи отричане от правда - когато един закон не се съблюдава да бъде напасван към нарушителите не е редно. България не е такава правова страна, каквато на нас би ни се желало да бъдем. Към нарушителите не се ползва глоба. 

За разгласяването на социологически изследвания в изборния ден Сименов разяснява: Това значи отричане от правда - когато един закон не се съблюдава да бъде напасван към нарушителите не е редно. България не е такава правова страна, каквато на нас би ни се желало да бъдем. Към нарушителите не се ползва глоба.  

И още:  Политическото израстване на българската нация към момента не е достигнало до равнището на демократичните страни. Много постоянно гласоподавателят се въздейства от следния малко слабоумен мотив. Аз в случай че си дам гласа за тази партия дали няма да се загуби ", сподели още Симеонов.

За митингите на ромите против Каракачанов

Протестите против Красимир Каракачанов поради негови изказвания във връзка ромите са неоснователни. Те са извадени от подтекста, той е имал поради ромите, които нападнаха командос във Войводиново. 

Имаме членове, които са роми, данъкоплатци, гледат си децата, образоват ги. А и кой ще чисти София, в случай че не са ромите, кой ще строи, разяснява още Валери Симеонов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР